Perhatian kepada akak-akak yang dah berusia 30an keatas…

This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.

Krim Ini Membantu Akak Nampak Glowing, Cantik & Putih Sepanjang Hari Tanpa Perlu Ambil Masa Berjam-jam Mengadap Cermin.

Formulasi dari bahan semulajadi ini bila dipakai, rasa ringan macam natural, tidak bercapuk-capuk, calit sikit dah nampak kesan ketara & bebas dari bahan kimia yang bahaya. Pengiktirafan dari KKM (NOT180408088K) & Health Science Authority Singapore (HSA).

Selain itu, bagusnya krim ini bantu merawat masalah kuulit kuusam. Mimpi ngeri bila yang dah lanjut usia hadapi situasi ini.

Tak percaya?. Tonton video dibawah sampai habis.

Yang bestnya lagi, lepas ini akak-akak semua dah tak perlu lagi pakai bedak, tak perlu pakai pelembap, tak perlu krim siang malam dan tak perlu pakai krim sunblock sebab semua itu  dah ada dalam krim Zafesha (ZS) Foundation ini.

5 dalam 1, sangat jimat dan berbaloi-baloi. Lepas pakai sekali, pasti jatuh cinta dan sayang dengan ZS Foundation.

Sebenarnya, 5 bahan utama ini bertindak pada kuulit akak supaya nampak glowing dan cantik sambil itu merawat jaragat. Seriously bahan-bahan ini tiada pada krim yang lain.

Dan yang pasti bebas kimia dan lulus KKM dan HSA. Selamat digunakan tanpa was-was dan ianya mesra solat. Senang sangat nak cuci, tak perlu guna make-up remover bagai.

Akak jangan risau, semua jenis kuulit boleh guna Zafesha Foundation ni. Kuulit sawa matang, natural, cerah, tiada masalah nak guna. Pasti ada perubahan selepas pakai. Ia terbukti mencerahkan kuulit.

Kalau akak jenis yang terlalu busy. Terburu-buru sampai terlupa atau tak sempat nak pakai bedak sekalipun. Banyak kerja luar. Zafesha Foundation ini penyelamat akak dan sangat sesuai untuk akak yang nak cepat. Tambahan pula, melindungi kuulit dari mentari (spf25).

Nak gunakan krim ZS foundation ni sangatlah mudah. Pakai jari pun boleh.

Jom tengok makcik ini pakai krim Zafesha Foundation, hasilnya nampak gebu gebas dan lebih licin. Macam orang muda!.

Setiap hari, hampir lebih dari 700 tempahan kami uruskan penghataran. Mulanya nak cuba-cuba, lepas jatuh cinta dengan ZS ni, setiap kali habis repeat 4 kotak. Sebab ianya sangat berbaloi-baloi dan ada PROMOSI setiap bulan.

Setiap bulan ada promosi. Parcel untuk sehari
700 Parcel Sehari Semasa Promosi Launching 
1000 lebih parcel sehari semasa promosi hari raya

Dijamin lepas guna krim ini PASTI nampak perubahan. Untuk hari ini saya nak bagi diskaun sehingga 50%. Diskaun in TERHAD Hari ini sahaja. Tebus diskaun dengan klik link butang di bawah:

(Klik butang di atas untuk tebus diskaun. Ikuti arahan selanjutnya)